~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Egy jobb GPortálért...

Eljött az ideje, hogy tegyünk valamit... már régóta tervezem, hogy megcsinálom ezt, hogy én lépem az első lépést, de csak most jutottam el odáig, hogy ezt le is írom...

Az utóbbi időben egyre több oldal azért zárt be, mert van néhány idióta alak, aki képes tönkre tenni mások akár éves munkáját is. Feljárnak más oldalakra és a nevükben nem túl szép kommenteket irogatnak. Undorító, hogy egyesek pár betű leírásával képesek tönkretenni egy oldalt.

Mi értelme van ennek? Mit ér el vele az, aki ilyet tesz? Jobb lesz neki attól, ha más boldogságát és álmait szétzúzza? Nem hiszem... csupán gyerekes gondolkodású egyedek képesek ilyenekre, akik azt hiszik vicces dolog ilyet tenni.

A másik dolog, amit szeretnék kiemelni a léha gportál szerkesztők: sajnos vannak olyanok, akik csak azért járnak fel egyes nagyobb oldalakra, hogy nyalizással egy-két plusz látogatót szerezzenek maguknak, s közben saját munkájuk csekély - nem írnak egy saját modult sem, innen-onnan összelopkodják és nem tüntetik fel a forrást. Én személy szerint nem vagyok a másolás ellenzője, de ha valaki ezt megteszi, az a minimum, hogy feltűnteti a forrást. Egy tisztességes honlapszerkesztő legalábbis így tesz!

Az én szememet az is szúrni szokta, amikor olyan feliratokat látok a cseréknél, hogy "csak HQ lapoknak!" vagy "Mlaposok kíméljenek!" és hasonlók. Kérdem én: mitől lenne jobb egy GPortálos oldal, mint egy MLapos?? Semmitől! Sőt, biztos vagyok benne, hogy temérdek mlapos oldal túlszárnyal egy csomó gp-s oldalt. Láttam már sok gyönyörű mlapos oldalt, amely minden elismerést megérdemel...

És ha már itt tartunk, akkor itt van még egy pont: Attól egyenesen falra mászom, hogy egyesek csak a "csiri-csáré designos" oldalakra járnak fel. Én nem tartom magamat se kezdőnek, se mesternek design készítésben, de sosem felejtem el, hogy honnan indultam. A kevésbé designos oldalakban is lehet érték, mert nem a külső teszi az oldalt, hanem a tartalom (úgy, mint az embereknél). Az, hogy milyen lelkesedéssel teszi azt a szerkesztő, amit szeret.

Körülbelül 10 éve vagyok a GPortálnál (megj.: ez egy költői túlzás, ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy öreg szerkesztő vagyok már - ezt azért írom ide, mert egyesek fenn akadtak ezen, viszont megmásítani meg már nem akarom a szavam!)... láttam sok jót és rosszat... kaptam hideget és meleget... én mégis kitartok amellett, amit igazán szeretek: szerkeszteni...

Ezért indítom most el ezt a kampányt! És ezzel fejezem ki, hogy én a rendes GPortálos szerkesztők közé tartozom. Ha támogatod a dolgot, ha szeretnéd, hogy tudják rólad, TE nem lopsz, nem csalsz, nem hazudsz, akkor írd meg a véleményedet a kommentekbe és esetleg tedd ki az oldaladra az alábbi táblát, hogy mindenki tudja: Te egy tisztességes szerkesztő vagy!

By Fawkes

28 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2011.08.12. 14:51
Fawkes [szerk.]

örülök neki, hogy egyetértetek velem, meg hát miért is ne értenétek egyet, hiszen aki rendes szerkesztő annak ezek alap dolgok... tényleg jó volna, ha egy kicsit visszaszorulna a mocskolódás... engem még szerencsére nem talált meg egy ilyen idióta sem, de együttérzek azokkal, akik a szemétkedő alakok miatt zárnak be...

és nekem az is bőven elég, ha itt a kommentekben véleményt mondotok és egészítsétek ki, ha valamit esetleg kihagytam volna... hogy titeket még mi bosszant meg hasonlók :))

Idézet
2011.08.12. 13:01
Danceee

Szia!Egyetértek a kapányoddal!Csatlakozom a dolodghoz!Remélem észreveszik ezt azok akik mocskolják a Gportalt és szidják az oldalakat! És azt is remélem ,hogy végelesz ezeknek a dolgoknak!

Idézet
2011.08.11. 20:03
Jane Light

Szia!

Én is egyetértek veled. Jelenleg nem vagyok Gportálos, mert nem rendelhetek kreditet (semmit ami ilyen rendelős xD) szigorúak a szüleim, de régen GP-s voltam... Egy barátnőm adta akkor azt a lapot. Rengetegen szekáltak, meg piszkáltak de végül nem azért zártam be. Na mind1 más vizekre eveztem (:P de furcsa mondat...) A lényeg, hogy egyetértek :)

Idézet
2011.08.11. 12:38
Ördögmanó

Totál egyetértek. Én is kirakom a táblát, legkésőbb holnap este. :) Nállam is volt olyan, hogy lehordtak, tudom nem vagyok ügyes, de ha szeretem csinálni, akkor ne szóljon bele... szerintem.

Ördögmanó - danradcliffafan-site.gportal.hu

Idézet
2011.08.11. 09:03
Fawkes [szerk.]

hát úgy :D nah jó, talán még nincs meg pont 10 éve, de egy 8-9 biztosan ;) az első oldalamat kisiskolás koromban csináltam az egyik osztálytársammal, ha jól emlékszem Britney-s volt XD és azóta nem tudok elszakadni gp-től :D de am nem ilyen jellegű hozzászólásokat várnék xDD nem tom mit kell ezen csodálkozni, elég vén vagyok hozzá :P

Idézet
2011.08.10. 22:49
lili

"10 éve vagyok a GPORTÁLNÁL.?" azt hogy? 

Idézet
2011.08.10. 15:41
Fawkes [szerk.]

köszi, hogy támogatod a dolgot :D elsősorban azt akarom ezzel elérni, hogy ha meghallják, hogy gportal, akkor ne az jöjjön le a többségnek, hogy bunkó társaság meg hasonlók ;)) am 19 leszek vasárnap :D

Idézet
2011.08.10. 15:27
Kati

Szia! :)

Teljesen egyetértek a kezdeményezéseddel! (Én is szerettem volna indítani egy ilyesmi kampányt, csak valahogy elmaradt. ) + Engem is zavartnak ezek a dolgok, még ha mindenkilapjás is vagyok.

Ma még kiteszem a táblát, nagyon örülök hogy végre valaki jobban felhívja erre az emberek figyelmét! :) | + Lehet egy kérdésem? Hány éves vagy? Mert ha már 10 éve gportálon vagy... |

További jó (oldal)szerkesztést kívánok! :) Üdv. Kati (szmajlika3.mindenkilapja.hu , barbee367.mlap.hu)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG