~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Egy jobb GPortálért...

Eljött az ideje, hogy tegyünk valamit... már régóta tervezem, hogy megcsinálom ezt, hogy én lépem az első lépést, de csak most jutottam el odáig, hogy ezt le is írom...

Az utóbbi időben egyre több oldal azért zárt be, mert van néhány idióta alak, aki képes tönkre tenni mások akár éves munkáját is. Feljárnak más oldalakra és a nevükben nem túl szép kommenteket irogatnak. Undorító, hogy egyesek pár betű leírásával képesek tönkretenni egy oldalt.

Mi értelme van ennek? Mit ér el vele az, aki ilyet tesz? Jobb lesz neki attól, ha más boldogságát és álmait szétzúzza? Nem hiszem... csupán gyerekes gondolkodású egyedek képesek ilyenekre, akik azt hiszik vicces dolog ilyet tenni.

A másik dolog, amit szeretnék kiemelni a léha gportál szerkesztők: sajnos vannak olyanok, akik csak azért járnak fel egyes nagyobb oldalakra, hogy nyalizással egy-két plusz látogatót szerezzenek maguknak, s közben saját munkájuk csekély - nem írnak egy saját modult sem, innen-onnan összelopkodják és nem tüntetik fel a forrást. Én személy szerint nem vagyok a másolás ellenzője, de ha valaki ezt megteszi, az a minimum, hogy feltűnteti a forrást. Egy tisztességes honlapszerkesztő legalábbis így tesz!

Az én szememet az is szúrni szokta, amikor olyan feliratokat látok a cseréknél, hogy "csak HQ lapoknak!" vagy "Mlaposok kíméljenek!" és hasonlók. Kérdem én: mitől lenne jobb egy GPortálos oldal, mint egy MLapos?? Semmitől! Sőt, biztos vagyok benne, hogy temérdek mlapos oldal túlszárnyal egy csomó gp-s oldalt. Láttam már sok gyönyörű mlapos oldalt, amely minden elismerést megérdemel...

És ha már itt tartunk, akkor itt van még egy pont: Attól egyenesen falra mászom, hogy egyesek csak a "csiri-csáré designos" oldalakra járnak fel. Én nem tartom magamat se kezdőnek, se mesternek design készítésben, de sosem felejtem el, hogy honnan indultam. A kevésbé designos oldalakban is lehet érték, mert nem a külső teszi az oldalt, hanem a tartalom (úgy, mint az embereknél). Az, hogy milyen lelkesedéssel teszi azt a szerkesztő, amit szeret.

Körülbelül 10 éve vagyok a GPortálnál (megj.: ez egy költői túlzás, ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy öreg szerkesztő vagyok már - ezt azért írom ide, mert egyesek fenn akadtak ezen, viszont megmásítani meg már nem akarom a szavam!)... láttam sok jót és rosszat... kaptam hideget és meleget... én mégis kitartok amellett, amit igazán szeretek: szerkeszteni...

Ezért indítom most el ezt a kampányt! És ezzel fejezem ki, hogy én a rendes GPortálos szerkesztők közé tartozom. Ha támogatod a dolgot, ha szeretnéd, hogy tudják rólad, TE nem lopsz, nem csalsz, nem hazudsz, akkor írd meg a véleményedet a kommentekbe és esetleg tedd ki az oldaladra az alábbi táblát, hogy mindenki tudja: Te egy tisztességes szerkesztő vagy!

By Fawkes

28 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.01.29. 22:16
Pathfinder

Én 21 éves létemre még mindig a gportálon vezetek blogot(már kitudja hanyadjára élesztettem újra), és nem érdekel mások véleménye. Az viszont már igen, amiket fentebb leírtál. Józan paraszti ésszel felfoghatatlan, amire egyes emberek képesek. A fejemet rázom és az arcomat a kezembe temetve néha én(!!!) kesergek, hogy hogy lehetnek ilyenek...pedig én amióta gp-zek nem váltam ilyesmi áldozatává. -lekopogja- Érthetetlen és idegesítő. A sablonszövegektől én is idegbajt kapok, meg attól is, kövezzetek meg érte, ha úgy van az adott design megalkotva, hogy egyszerűen olvashatatlan a színektől, vagy a betűk méretétől. Ennyi lenne, ami így hirtelen eszembe jutott. :D

Idézet
2012.01.18. 18:59
Hoshi

Eszembe jutott még egy dolog, amiket le szeretnék írni.

Először is a kezdőkről: Nem nézem le a őket, én is voltam kezdő (így visszaemlékezve milyen béna designt hoztam létre xd).

Nem is értem, hogy egy 1-2-3 stb éve szerkesztő gportálos miért szólja le a kezdőket, hiszen ők is voltak kezdők. Ez számomra rejtély marad xd

Vagy valakinek valami válasz rá? Nem vagyok képes magamtól rájönni xd

Idézet
2011.11.21. 19:49
Fawkes [szerk.]

kemények az utolsó szavaid, pandora... vannak itt jó szerkesztők is ;) de köszönöm a véleményezést ^^

Idézet
2011.11.20. 11:09
pandora./nime.

 Érdekes, végre valaki szóvá tette. Osztom a nézeteidet, de van pár dolog, amit máshogyan látok, és ezt most kicsit bővebben fogom részletezni. [megj.: én is 13 vagyok, hamarosan 14. ez az a tipikus kor, amiből szinte legtöbb van gportálon, mégis mindenki leszólja, és alig merik már felvállalni a valódi korukat. ez tapasztalat.] Én konkrétan ezek miatt hagytam itt a gportált, van más hely, ahol szerkeszthetek, és jobb a társaság - tisztelet a kivételnek, gportálon is vannak normális szerkesztők. Bár ahogy elnézem, mikor még én itt voltam (majdnem egy éve mentem el, azelőtt egy évig szerkesztettem.), nem volt ennyire tragikus a helyzet.
 Design: valóban, én is azok közé tartoztam, akik nem szerették, ha a látogatók szavait elnyomják a sablonszövegek. Sokszor felállt a hátamon a szőr, mikor ilyesmit pillantottam meg: "Szia! Oldalamon új design van, nézz be hozzám!", ilyenkor elkapott az idegbaj, és szó nélkül töröltem. Azzal semmi bajom, ha valaki ténylegesen névre szólóan megkér, hogy mondjak véleményt az oldaláról, mert tényleg érdekli, de a sablonszövegeket rühelltem. Rühellem most is. Ez nem megy ki másra, mint a látogatottság szerzésére.
 Látogatottság: Van Hírdetőkönyv, csere, sms-banner, satöbbi. A cset, amit "nagy-kegyesen" kiraktam oldalra, nem az idióta spammelgetőknek van. Igen, szerettem, ha az én oldalamat nézik, elvégre nem hiába dolgoztam vele, a tartalom nem azért van fent, hogy én olvasgassam. Ha az adott személynek nem tetszik az én oldalam, ígyis-úgyis el fog menni onnan, keres másikat. De például egy kutyás oldalon nem értem, miért hirdetik mondjuk Rihannát - ha valaki olyan oldalt keres, akkor olyanra fog rákeresni, és valószínűleg rá fog találni az ő oldalára is. Persze, hirdetés szükséges, tudom, hogy csodák nincsenek, de akkor legalább ne csetben, hanem mondjuk az arra kijelölt helyen, egy témába vágó, jól látogatott oldalon dobjon fel hirdetést, csodákra képes. Én is úgy voltam vele, hogyha nem tetszik az oldal, de témánál akarok maradni, akkor megnézem annak az oldalnak a hirdetőkönyvét, vagy az erre kijelölt interaktívját, és ha valami felkelti az érdeklődésem, akkor rákattintok. Hopp, egy látogatóval több. Ennyire egyszerű lenne..
 A lejáratáshoz sok mindent nem tudok hozzáfűzni. Az előző két téma személyes tapasztalatból ment, ehhez viszont [szerencsére] nincs közöm. Én ki szoktam jönni az idősebb szerkesztőkkel is, ergo nem járattak le. Ha pedig vannak ekkora idióták, akkor végképp örülök, hogy még időben itt hagytam a gportált..

Idézet
2011.11.14. 15:31
Fawkes [szerk.]

köszönöm a hozzászólásokat :)) ezek annyira alap dolgok, hogy őszintén szólva meg is lepődnék, ha valakinek a véleményével nem egyeznének... jogosak a felháborodások, és Kozi, ez a bejegyzés/kampány vagy nevezzük akárminek pont azért jött létre, hogy ne álltalánosítsák a GPortál szerkesztőit. Én idősebb vagyok nálad (egy híján 20), öreg szerkesztő vagyok, de én (sokakkal ellentétben) nem feledem, hogy honnan indultam, s sosem szólnék le egy kezdő szerkesztőt... a CSS kódolást meg én se olyan régóta űzöm (kicsit több mint 1 éve), szóval azért meg végképp nem néznék le senkit.. ;))

Idézet
2011.11.13. 20:48
Kozi

Sziasztok!

Lejáratás

Én is kitettem a táblát mert úgy gondolom ez megjár azért hogy a g-portál ha csak egy kicsit is de megváltozzon. Tudom egyébként senkit sem érdekelnek de leírom. 13 éves vagyok. És? Ez melyik idősebb korosztálynak ad jogot hogy lejárasson? ha nem vagyok rögtön húsz mehetek a fenébe?

Design

Jaj ne... ez az amitől a hátamat kirázza a hideg... Pl. mikor sikerült megcsinálnom az első CSS-kódomat anno. Szétkürtöltem ország világnak hogy "új designem van örülnék ha megnéznéd mert ez az első CSS-em!" erre csak olyan kommentek érkeztek hogy én ne hirdessek a chat nem arra való vagy olyasmik hogy "hú de sz*r lett" én kifejezetten egy olyan lány vagyok aki mindent a szívén visel. Megint jön az ismerős kérdés. És? mivan ha én azért újságoltam el mert érdekelt hogy mi a véleménye az első CSS-ről amit valaha csináltam. Na látjátok ez a baj a g-portállal. Hogy mindenkit csak azérdekel hogy ne hirdessek mert pár jó szívű ember akit érdekel hogy hogyan fejlődik valaki ne az én portálomra kattintson hanem csak is az övén maradjon.És itt a másik témára térek.

Látogatottság

Ha kiírom hogy ne nyalizz mert nem érdekel, bunkó szerkesztő vagyok... ha nem írom ki senki se lesz őszinte és mindenki nyalizni fog hogy "ódejó nézz be hozzámis lécike", egyeseknél az őszinteség viszont a lejáratást jelenti.A lejáratás pedig újra gyerekességet,és bunkóságot jellemez. Ez lenne itt a g-portál bunkósági lánca? tessék. ide is eljutottam.

Tessék. és ez semmi sem az amit nem értek a g-portálban vagy inkább nem is akarom megérteni? vajon jobban járok ha nem is hallgatom meg más szerkesztők sérelmeit? Lehet. ezt is kimondtam. Mert bizony mindegyikünk tudna szerintem olyat mesélni amitől rendesen elképednénk és örökre elmenne a kedvünk a szerkesztéstől, legalábbis egy időre.

 

                                                                                              Ezek miatt teszem ki a táblát. By: Kozi

Idézet
2011.11.06. 18:38
Diamante (animeeblog.mlap.hu)

Szia! Nekem nagyon tetszik a cikked és egyet értek.  Sok szerencsét 

Idézet
2011.11.04. 19:40
Emily i-love-my-diary.gp szerkie

Szia! Nem akarom ragozni,tehát gyors leszek! :) Eggyetértek a zelőttem lévőkkel! Nagyon megtetszett a kampány,igaz,hogy véletlen tévedtem ide,de nagyon jó,és ezt minden portálnak csak ajánlani tudnám!

ui.:elnézést kérnék a rágott mondatokért! : )

HAJRÁ GPORTAL! ; ĐĐ

Idézet
2011.10.17. 15:50
Fawkes [szerk.]

Köszönöm a megnyílvánulást, Alina :)) :D teljesen jogos a véleményed... ami ezt az állatos toplistás oldalt illeti, még nem volt szerencsém efelől hallani, de ezügyben azt hiszem körül nézek - elvégre jómagam is listás vagyok a GP állatos toplistáján a Magic-Birds.gp-vel... nem szép dolog, hogy ki akarnak készíteni egy jó oldalt, mert ha a lista elején van, akkor annak meg van az oka...

Az mlapról nekem nincs véleményem, ugyanis sosem szerkesztettem, de amennyire tudom, jóval nehezebb, mint egy gp-s oldal... szóval én is csak annyit tudok mondani, minden elismerésem az mlaposoknak, ha képesek ott produkálni ^^

Idézet
2011.10.17. 08:54
Alina

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy végre alapult egy ilyen kampány. Én is sokat gondolkoztam rajta, hogy majd csinálok, de ez így elmaradt. Teljesen véletlenül láttam meg a táblát, de nagyon örülök neki, hogy észrevettem. Egyszerűen undorító, amit egyes emberek csinálnak. Az állatos oldalaknál most megy a harc, a toplista első helyén álló szerkesztőt próbálják kikészíteni. Szerencsétlent támadják de kegyetlenül, és igazábol nem tudni, hogy miért. Nagyon zavarosak a történések,  de azt tudom, hogy két szerkesztő tépi egymás haját, a többiek pedig valamelyiket védik.Szinte egy gp-s harc alakult ki. A lopásrol a véleményem az, hogy ha nem teszi ki a forrást, akkor a tartalmat se tegye ki. Na meg ha egy működő honlapról szedi le az infót, akkor kérdezze meg a szerkesztőtöl. Hiszen azt ő irta, joga van eldönteni, hogy vihetik vagy nem. Az unatkozó bolondokkal nekem is volt már szerencsém találkozni. Egy oldalamat miattuk kellet bezárnom. Minden nap mentek a szidások a veszekedések, és nekem elegem lett. De aztán visszajöttem, és kb 4 éve már keserítem az ilyen emberek életét. :) A nyalizókkl még nem találkoztam személyesen, de más oldalakon láttam már, és egyszerűen gusztustalan, hogy olyan csöpögősen írják le a dolgokat, hogy még a monitorom is nedves lesz.. (xD máshogy nem tudtam kifejezni, sorry :D) Egyébként én is mlapon kezdtem, de barátnőm megmutatta a gportalt, és megtetszett, és azért jöttem át. Szerintem már nem tudnám szerkeszteni az mlapot. Teljesen elfelejtettem, de már régen se volt könnyű, szóval minden elismerésem az mlaposoknak. Hát ez kicsit hosszúra sikerült, szóval most zárnám soraimat. És mivel véleményt mondtam, ezért nem árt hozzá egy oldalcím is, ezért itt van: www.fantasy94.gportal.hu

Idézet
2011.09.04. 16:28
Mirkee

Áhhhááá:) Már értem.. igen ez mondjuk télleg gáz.. de mivel nekem nem volt hasonló "élményben" részem , ezért nem tudtam..mostmár tudom..Köszönöm;)

Idézet
2011.09.04. 15:03
Fawkes [szerk.]

köszönöm a kommenteket MiniMo és Mirkee.

MiniMo, teljesen jogos a felháborodásod - ez a meghívásos dolog elég gáz...

Mirkee, nem reagálnék le minden dolgot, mert egy regényre regény lenne a válasz :DD a segítsünk megmenteni más oldalakat dolgot támogatom, de részt venni benne nem igazán tudok, mert baromi elfoglalt vagyok így is. Az oldalak elérhetőségeit a bejegyzésekben láthatod (mindenkiét én sem tudhatom, ha nem írta oda :DD)

A "nyalizás" dolgot meg akkor megmagyaráznám: sok designosabb vagy nagyobb oldalon olvastam arról, hogy ki vannak akadva, ha ilyenek megtalálják az oldalát - ez annyiból áll, hogy az illető agyon dícsér, hogy szép szavakkal behízelegje magát az elite-kbe vagy az elég gyakori barátok menübe esetleg egy ingyen hirdetésre, utána pedig mikor elérte a célját, köddé válik és többé nem hallani felőle. Engem ez nem igazán érint, mert nekem nincsenek efféle tapasztalatim, csupán azért vettem bele ezt a pontot is a kis kampányomban, mert sok más oldalt viszont nagyon is érint és bosszant...

Idézet
2011.09.04. 11:29
Mirkee

Folytatás:

 mit teszel fel, esetleg olvassák véleményedet bizonyos dolgokról..ez így van jól.:)
"szép kinézet=béna, lopott tartalom.. ezt kikérem mindenki nevében.. ez így nem igaz..persze vannak kivételek de akkor általában az a szép kinézet se saját..szóval erről nem is mondanék többet, ez egyszerűen nem igaz..=/

MiniMo: igen a meghívásos résszel teljesen egyetértek, az hülyeség xD(legalábbis ez a szerény véleményem)


Nah és akkor a kiegészítő részem: szerintem lehetne egy olyan is, hogy segítünk azoknak és támogatjuk azokat akik a zárás szélén van, cserébe mondjuk azért, hogy kiteszi ezt a kis táblácskát az oldalára, és támogatja ezt a kampányt.:))így talán nem zár be és 1-0 nekünk :)
Ami a legfontosasbb szerintem az olyanok ellen akik az oldalunkat fikázzák:
Fő a nyugalom.:) Amikor írnak hozzád egy igen ronda,trágár hozzászólást ,vedd az egészet egy viccnek és NE sértődj meg rajta...én még el is szoktam gondolkozni, hogy mit mondott, a lényeget leszűröm belőle és ha olyan ami egy építő kritika, akkor változtatok azon a dolgon..egyépként meg vedd úgy mintha viccelt volna..én mindig úgy válaszolok az illetőnek vissza, hogy köszönöm azt, hogy szépen kritizálta az oldalt(miközben jelzem neki, hogy halál nyugodt vagyok) és humorosan megfogalmazom, hogy elmehet melegebb éghajlatra(magyarul szépen elküldöm a p*ába) x)
Velem is történt már ilyen, nem esett jól nem azt mondom, de lekezeltem, nem keseredtem el rajta..erre kéne a többi szerkesztő figyelmét felhívni!
Bár én még csak durván 1 éve vagyok a gportalon, azért nagyon sok mindent láttam, már és én is szeretnék ellene tenni. =/
Bárkinke aki benne van ebbe a kapmpányban(de persze más is) nyugodtan jöhet hozzám ha írnak neki ilyen fazonok, segítek neki szívesen.:)

Szeretnék ehhez én is kapcsolódni.:) A képet amint tudom kiteszem.:)
És bocsánat a kicsit nyers megfogalmazásért amit írtam de valahogy már ki kellett magamból ezt adni.:)
Itt megtaláltok: www.hq-graphics.gportal.hu
(ezt nem hírdetésnek szántam.)

Idézet
2011.09.04. 11:27
Mirkee

Kérek mindenkit aki most ide írt, hogy olvassa el amit most ide leírok!!
(tudom kicsit hosszú lesz de ez van)
Most úgy fogom a véleményemet leírni, hogy az előttem levők kommentjeire reagálok.

ÖrdögManó: Fő a pozitív gondolkodás.:) Azt hogy "ügyes" szerintem mindenki erősen túlértékeli.:)Bár nem ismerem a lapodat[azthiszem x)] attól még nem hinném hogy béna vagy..valamiben mindenki tehetséges, akár abban hogy remekül tud fogalmazni, vagy csak a fantáziája van az egekben, vagy csak egyszerűen kitalálsz valami olyasmit amit semmi más..:) Ezen gondolkodj el, és máskor ne nevezd magad annak mert ez biztos h nem igaz, melllesleg ha ezt látják ilyen kis "aranyos emberek" akik miatt ez a bizonyos részleg nyílt, akkor akár az áldozatukká is válhatsz, mert látják rajtad h nincsen akkora önbizalmad..:O

Dancee: Bár az előző részben azt írta fő a pozitív gondolkodás, azértne legyünk naívak..ennek soha nem lesz vége..sajnos a világ egyre rosszabb, egyre önzőbb, féltékenyebb stb.. mindig lesz valami ok, ami miatt feltűnnek az ilyen alakok..a való életben is nem csak az interneten(a gportalon).

Fawkes: a végén még kiegészítem a saját egyéni kommentemmel is.;)

Kitti: már vártam mikor jön egy ilyen hozzászólás..télleg nem bírjátok ki? x) nah de a lényeg a lényeg , hogy miért kértél bocsánatot, ha egyépként láthatóan direkt akartad a szerkesztőt megbántani..(?)ez azt jelenti nállam, hogy mégsem tartod annak, csak egyszerűen féltékeny vagy az oldalára..rengeteg tartalom, folyamatosan változó szebbnél szebb dizik..ha valakinek ez nincs meg annál ez problémát jelenthet.. ezen gondolkodj el egy kicsit..;)

heel: az utolsó részedhez lenne egy kis hozzászólásom..azt mondtad, hogy nem a kinézet, hanem a tartalom a lényeg, a kinézet az egy nagy baromság.. nos ez így nem igaz..sokan pontosan azért jönnek ide át(mármint a gportal-ra) mert itt a fantáziájukat kicsit nagyobb körben kiterjeszthetik.Ha csak a tartalomról lenne szó más oldalakon is pl. egy eoldal-on is megmutthatnák a tehetségüket..azt nehezen hiszem el, hogy amikor te felmész egy oldalra, nem az az első, hogy megnézed a fejlécet, magadban megtartod a véleményedet, és csak utána nézed meg a tartalmat.Én is így szoktam és ez NEM BAJ!!Mindenkienk van igénye arra, hogy szépet lásson..persze a tartalom nagyon fontos de most gondolj bele: van egy grafikás oldal, ami ugye abban segít hogy szebb diziket, képeket csináljatok..nah most te keresgélnél ott dolgokat, ha maga a dizi egyszerű kis semmilyen, vagy akár még csúnya is?( én pl. nem, mivel nekem ne tanítson senki semmit amíg azt ő se tudja rendesen)

Hoshi: a nyalizás részt nem értem, Fawkes írásában sem tudtam kivenni mire gondoltok, örülnék ha ebben felvilágosítanátok :D
A csili-vili sz*r designokról nállam annyi a vélemény hogy ízlések és pofonok..ez sem probléma hisz nem vagyunk egyformák !!hála az égnek!!! :)
A lopásról egyetértek mindenkivel.. én is imádom az olyanokat akik 1 gombnyomással átmásolják az oldalukra azt, amit én órákig csinálok.. szal igen ez szép. =/
Az mlap-ról annyit, hogy valóban lenézni nem kell, bár én nem ott kezdtem, de azért valljuk be a gportal profibb.. ettől függetlenül ott is lehet szép eredményeket elérni, és ugyanúgy akár a design, akár a tartalom lehet olyan mint egy gportalos oldalé, hiszen nem az oldal hanem az ember( szerkesztő) csinálja a dizit, a tartalmast stb..:)

Kumiko: az első részt azt a Hoshi véleményezésénél megtalálod.:)
A más nevében írogatásról majd a saját külön kommentemben olvashatsz..
Nah és akkor a látogatottsághoz is elértünk..amit írtál annak nincs értelme..:)Idézem: "Miért jó az hogy milliók járnak fel naponta?" ez könnyű: azért mert nem magadnak teszed fel általában a tartalmat..ha milliók járnak fel naponta, akkor annyian látják hogy

Idézet
2011.08.23. 23:04
MiniMo

Szia! Támogatom a kampányt, én azt utálom a legjobban, mikor azt írják hogy mik a feltételek. Azt megértem hogy nem szeretik az üres lapokat, és igényes legyen, de a meghívásos rész szokott a szánalmas lenni. Megértem hogy szeretne ő hívni valakit, de ezzel nem engedi hogy mások próbálkozzanak. És ha 2 meghívásos lap van? Egyik megívja a másikat a meghívásos elitbe, erre a másik is meg akar hívni valakit, ezért nem megy -.-" A másik katasztrófa az, hogy nem szeretik a mlapos oldalakat. Pedig azzal többet dolgoznak a szerkesztők, hiszen ott nem ilyen könnyű az egész mint gp-n. Vegyük példának Sáti oldalát. Mlapos volt, mégis mindenki imádta a lapját. Most hogy nincs mlapon, már csak szánalmas ki nyomik lehetnek azok, akik nem költenek kreditre, és nincs is szerencséjük ahoz hogy nyerjenek. Ennyi lenne, kicsit hosszú lett, remélem nem baj :)

Idézet
2011.08.20. 08:15
Fawkes [szerk.]

Köszönöm szépen a kommenteket, örülök, hogy a többség egyetért :D

Kitti: A "Körülbelül" szó nálad ismeretlen? Körülbelül / nagyjából / kerekítve / sacperkábé... nem jut több szinoníma az eszembe :D:D Nem, nem vagyok 10 éve a gp-nél, még nincs meg pontosan annyi, ezzel a számmal csupán arra akartam utalni, hogy egy öreg szerkesztővel van dolgotok... ha jobban tetszik, akkor vegyétek költői túlzásnak, de igazából nem tudom mit kell ezen fenn akadni -.-" :D És Kitti... szánalmas vagy... ez az igazság... én nem tartom magamat tökéletesnek, de ha véleményt mondok, akkor az oldalamat is feltüntetem... bizonyára te olyan "tökéletes" vagy, de ha megbocsátasz ezért nem foglak irigyelni, mert én így szeretem az oldalamat, ahogy van - és köszi h növelted a látogatottságomat azzal, hogy felnéztél ;))

heel: örülök, hogy egyetértesz, a csiri-viri designok nekem is néha kiégetik a szememet, de ez nem azt jelenti, hogy azt nem szabad értékelni - ez csak akkor rossz, ha amúgy ott semmi más érték nincs - mert én elismerem azoknak a tehetségét, akik vágják ezt :D

Hoshi: neked is köszönöm a kommentet. A kérdésedre meg a válaszom: nem számít - szerintem - lopásnak, mivel gondolom akkor fordítod a szöveget és abban már bőven benne van a munkád... persze egy forrás nemárt :DD a szemétkedő egyedekről meg még annyit, hogy örülhetsz neki, h ennyi a tapasztalatod... én sajnos láttam olyan oldalt, ahol az illető igenis rendszeresen nézett fel és szidta az oldalt, vagy írt más nevében - és ez igenis kikészítheti a szerkesztőt ://

Kumiko: igen, a lopásos dologban valóban ez a legrosszabb, hogy mások megdolgoznak érte és valaki meg képes elvenni - amivel nekem nincs is gondom addig, amíg kiírja az illető a forrást - tőlem is nyugodtan bármit elvihet, csak legyen benne annyi gerincesség, hogy leírja, nem az ő munkája :DD az mlapos dologgal meg együtt érzek xD azt hiszem annak a szerkesztése nekem se nagyon menne xD

Idézet
2011.08.19. 14:57
Kumiko

Sziasztok!

Teljes mértékben egyt értek veled... Én leginkább amiatt a \\\"másolás-forrás feltüntetés nélkül\\\"-re vagyok nagyon kiakadva...-.- De most komolyan... van, aki egy csomót gürizik azzal, hogy megírjon egy rendes ismertetőt vagy valami ilyesmit, és mások csak úgy, SZÓ NÉLKÜL \\\"ellopják\\\", plusz még ki se írják, honnan vagy kitől van.-.-

Az első amiről beszéltél ugye a más nevében írogatás... Hát az én nevemben ugyan nem írkáltak, de másakéban igen, és ez nagyon idegesített, főleg mikor a chatben ilyenek voltak. Volt, mikor meg sem tudtam különböztetni, hogy ki írt....-.- 

A második a nyalizás... Értelmetlen. Már nem azért, de miért az a jó oldal, ahova milliók járnak fel naponta? Semmiért... Nem a látogatók száma, hanem a tartalom a lényeg... Ezt egy rendes, valamire való szerkesztő tudja is.

A harmadik a cserés dolog... Nekem személy szerint vannak mlapos cseréim is. Én egyedül azért nem szeretem az mlapot, mert nem tudom szerkeszteni.^^\\\" De az meg már az én szerencsétlenségem. De emiatt is, hogy nekem nem megy a szerkesztés mlapban, nagyon tisztelem azokat a szerkesztőket, akiknek megy... 

A negyedik a design.... Sosem voltam olyan \\\"hű-de-nagyon-jó\\\" design készítő... Nekem nem szoktak olyan szépek lenni, de attól még van... Akinek nem tetszik, így járt, de azért általában olyat próbálok csinálni, ami tetszik is az embereknek.:) Oké, hogy vannak hihetetlenül szép designos oldalak, de azok általában oyanok is... Szép kinézet, béna, lopott tartalom.-.- 

Ha valaki megsértődött azon, amit írtam, akkor elnézést, de ez az igazság. Van mikor az igazság fáj, de el kell viselni! (A táblát ki fogom rakni, mert nagyon is igazat a dok a kedves szerkesztőnek!)

Üdv.: Kumiko

Idézet
2011.08.18. 16:35
Hoshi

Az a furcsa, h Kittinek nem tetszik az oldal, de mégis feljött rá. Na de ezt hagyom xD

Ezzel én is egyetértek, bár én még csak nem régóta szerkesztek, de már régóta nézek Gportálos oldalakat. Szidják az oldalt? Azok általába csak véletlenül rátaláltak az oldalra, leírják a véleményüket, és többé fel se mennek oda. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

A nyalizás az engem is idegesít, és az is, h egyes cserék csak érdekből vannak.

Na meg a túldíszített design, tele csili-vili sz*rral mostanában a divat. Megvakulok tőlük. Nekem jobban tetszenek az egyszerűbb design-ok.

Azt meg nem nevezném oldalszerkesztésnek, ha létrehoz egy oldalt, és egy vagy több oldalról összelop tartalmat. Rosszabb esetben a design-t is.

A mlaposokkal sincs semmi bajom, ott kezdtem, és jöttem át ide. De félre ne értsd, nem azért, mert az sz*r! Ott megismertem valakit, aki még most is az egyik cserém, tök jófej, meg az oldala is tartalmas, egyedi. Mert nálam ez számít igazán. Az én oldalamon is van sok tartalom, amit én írtam össze.

Ennyi a véleményem.

Ja, és tőled kérdezném, h az lopásnak számít, ha egy külföldi oldalról szedünk szöveget?

hoshi-naruto.gp, nem hirdetésnek szánom!!

Idézet
2011.08.17. 13:14
heel.

Elsőnek is Sziasztok! Örülök, hogy ez is létrejött! ^^

Másodszor: Kitti, megmutatnád az oldalad? :)

Harmadszor pedig: Nagyon örülök, hogy létrejött ez a "mozgalom". Persze, hogy a táblát is ki teszem az oldalamra, ez csak természetes. Én már 5 éve vagyok a Gportalnak, és nagyon szeretem. Én is láttam már jó pár oldalt, ami azért zárt be, mert valamelyik férresikerült szidta a munkáját. Szerintem nagyon szánalmas ez az egész.. 5 év alatt én is azért fejlődtem, bár direkt nem csinálok csiri-viri fejléceket, mert szerintem ez egy oltári nagy baromság. :) A tartalom a lényeg, nem a kinézet. Örülök neki, hogy én nem tartozom közéjük, még akkor sem, ha ezért nekem nem a "legmenőbb" az oldalam. :)

Csak ennyit szerettem volna. További jó oldal szerkesztést! :)

Puszi <3

xoxo ; heel.

Idézet
2011.08.16. 14:05
Kitti

lol 2003 óta van gportal. 10 év sehogyse jön ki, és akkor te nem hazudsz? XDDDD
am gáz h 10 év után is ilyen kis bénán (szerintem, bocs) megy a szerkesztés, képek is, tartalom is. Nem akarsz fejlődni?

csáó

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME