~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


Gary Oldman
The Space Between Us

2017. február 3.


Ralph Fiennes
Lego Batman - a film

2017. február 9.


Emma Watson, Emma Thompson
A szépség és a szörnyeteg

2017. március 23.


Emma Watson
A kör

2017. április 28.


Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Julie Walters, Imelda Staunton
Paddington 2.

2017. november 10.


Domhnall Gleeson, Warwick Davis
Star Wars 8. - Az utolsó Jedi

2017. december 14.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Főoldal

Gary Oldman MMMA és AARP díjat kapott, Oscar jelöltek vacsora estje

2018.02.08. 19:55, Fawkes

Gary Oldman (Sirius) nem unatkozik mostanában, hiszen folyamatosan kapja a díjakat, jelenik meg különböző nagyszabású eseményeken. Így az elmúlt pár napban is születtek képek, videók és örömteli pillanatok.

A Santa Barbara International Film Fesztivált 33. alkalommal rendezték meg idén, ahol Maltin Modern Master Award nevezetű díjban részesült Gary Oldman, február 2.-án, Kaliforniában. Erről néhány képet, valamint beszédének videóját alább nézhetitek meg.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+F4SBimpFz75x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+j07xSqiItMox.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+xpvytpu26kVl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+yl1xqC6-Fg2l.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+UclMbq-Iy-Yl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+fCq14jIrplCl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+33rd+Santa+Barbara+International+NSxxeOAO6ADl.jpg

Az Oscarnak nem csak a díjátadója, de már a jelöltek bemutatásának vacsora estje is nagy parádé, melyet idén február 4.-én tartottak meg, s ahol Gary is jelen volt, hiszen jómagát jelölték a 'Legjobb Férfi Színész' kategóriában Winston Churchill megformálásáért a Legsötétett óra című filmben. Az eseményen igazi sztárparádé vonult fel, sok-sok képet alább nézhettek meg. Az Oscar díjátadó gáláját idén március elején tartják meg.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+qjtDui68z1hx.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+9umS8VnOAcRl.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+vdHeqwfhvpZl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+FQPqtwZqMepl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+l-bs0etfx3kl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+90th+Annual+Academy+Awards+Nominee+bh3PkCY79hSl.jpg

Az AARP idén rendezte meg 17. alkalommal a Movies for Grownups Awards díjátadó gálát, ahol Gary Oldman szintén díjjal tért haza, 'Legjobb Férfi Színész' kategóriában. Az eseményt Beverly Wilshire Four Seasons Hotelben tartották meg február 5.-én, Kaliforniában.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+724FIb8MTHPx.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+5H7XVdFs2Sdl.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+dI6_pBUOQ0Kx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+BxRT3H0fC_yl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+uq8Ae-tUWPzl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+Hollywood+Reporter+6th+Annual+gPxcGXZ8XLyl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+Hollywood+Reporter+6th+Annual+sWRQDCL8v9Wl.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+AARP+17th+Annual+Movies+Grownups+H08EvyrECEQl.jpg

Idén jön az új Legendás Állatok film, ismét előkerült Dumbledore szexualitása

2018.02.04. 10:55, Fawkes
Forrás: HVG.hu

Arról, hogy a Roxfort igazgatóját melegként képzeli el, J.K. Rowling először 2011-ben beszélt.

A szerző a Halál ereklyéi-epizód kapcsán beszélt erről, és az is kiderült, hogy Dumbledore fiatalon a sötét varázslóba, Grindelwaldba volt szerelmes, míg kapcsolatuk hatalmas konfliktusba nem torkollott.

A következő Harry Potter-előzményfilmben, a Legendás állatok és megfigyelésük - Grindelwald bűntettei című filmben felbukkan majd a fiatal Dumbledore (Jude Law alakítja majd), aki - ennyit már tudunk - Párizsban üldözi majd a menekülő Grindelwaldot (akit Johnny Depp alakít - volt is ebből botrány), azaz megtörténik a két nagy mágus epikus találkozása. A rajongók pedig tudni szeretnék, része lesz-e majd a történetnek, a narratívának Dumbledore szexualitása.

https://metrouk2.files.wordpress.com/2017/12/pri_64194374.jpg

David Yates rendező szerint, aki az Entertainment Weeklynek adott nyilatkozatot, nem. Vagy legalábbis direkt módon nem. "Beleszeretnek egymás ideáiba, ideológiáiba - és egymásba is", összesen ennyit mondott a témáról.

Arról is beszél, hogy milyen Dumbledore-ra számítsanak a rajongók: "Lázadó és megy a maga feje után. Nagyhatású tanár a Roxfortban. Szellemes és karcos. Még nem a későbbi idős mester. Agilis férfi, és teljességgel az ellentétje Grindelwaldnak."

Ez persze nem azt jelenti, hogy a most következő részt követő három másik filmben nem kerül elő Dumbledore szexualitása, egy két évvel ezelőtti sajtótájékoztatón maga Rowling is tett arra célzást, hogy Dumbledore személyiségének ez az aspektusa is előkerül majd a Legendás állatok-filmekben. "Láthatjuk majd fiatal emberként, aki bajban van - nem volt mindig olyan józan, mint amilyennek megismertük", mondta akkor J.K. Rowling.

https://i.pinimg.com/originals/e9/c9/f5/e9c9f5b9e4162d7f2de323e2e62e724d.jpg

Spanyolországban kapták lencsevégre a Harry Potter-filmek sztárját

2018.01.30. 13:36, Fawkes
Forrás: Blikk.hu

"Rupert Grintet szinte fel sem lehet ismerni a megszokott egyenruhája nélkül.

A színész a Harry Potter-filmek Ron Weasleyjeként vált ismertté, így sokan már meg sem ismerik a szokásos Griffendél egyenruha nélkül. Grintet azonban most egy világos öltönyben és egy ahhoz illő kalapban fotózták le a spanyol Nerja városában.

A színész éppen a Blöff című sorozat második évadát forgatja. Egyelőre nem jelentették be, mikor mutatják be, de annyit lehet sejteni, hogy erre még az idén sor kerül."

http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/lGoktkqTURBXy9hMzIwMTFhNmJlNzFmNDE1ZTMyZGFhMjRmMGZjODJjMC5qcGVnkZUCzQJsAMLD
Rupert Grint a Blöff című sorozat második évadát forgatja/Fotó: Norhtfoto

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMjI0MjYzODA1NF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTQxNzI2MTI@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Új design - Rowling, Göthe és Harry + hamarosan változások következnek

2018.01.28. 12:31, Fawkes
https://78.media.tumblr.com/a434c924d88996c657092bb9e7d5bbe3/tumblr_o3zvxto2zh1u5z07fo1_1280.jpg

Új design került fel az oldalra, mely egy letisztult, kék stílust vett fel, remélem elnyeri mindenki tetszését. Jómagam nem vagyok a túlcicomázás híve, de szerintem megállja a helyét. A koncepciót már korábban megálmodtam, de csupán csak most tudtam megvalósítani, ugyanis alig egy hete államvizsgáztam, és természetesen az előtte levő hetekben tanultam illetve diplomamunkát írtam. A fejlécen Rowlingot, ennek a világnak a megteremtőjét, valamint két ikonikus karakterét, Harry Pottert és Göthe Scamandert láthatjátok. Utóbbi személlyel alig pár hónap múlva érkezik a legújabb film, a Legendás Állatok: Grindelwald bűntettei.

További változtatásokra is számíthattok majd. Egyrészt igyekszem a bal illetve jobb oldali sávokat is felfrissíteni, megújítani. Emellett tartalmat is szeretnék már feltölteni, többek között Pottermore-s fordításokban gondolkodom, mivel úgy gondolom erre igény is lenne a részetekről. Illetve igyekszem a facebookos feltöltések mellett itt is rendesen vezetni a hírfolyamot - szeretném egységesen követni a facebookon rövid hírek, az oldalon a bővebb beszámolók elvet, mivel bár a facebookon éli mindenki ma már az életét, de én továbbra is jobban szeretek itt írni.

Vannak nagyobb szabású terveim is, de mivel még nem tudom mi lesz belőlük megvalósítható, fölösleges információkat nem szeretnék elszórni. Én mostanra végeztem egyetemi tanulmányaimmal, hosszú időre, remélem a munka mellett majd tudok tartani egy jól beállt rendszert és viszonylag rendszeresen tudlak majd titeket informálni.

Addig is köszönöm azoknak akik eddig is velem voltak. Ne feledjétek: TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába!

Screen Actors Guild Awards díj + OSCAR jelölés

2018.01.23. 15:30, Fawkes

Már meg se lepődünk, Gary Oldman (Sirius) tarol a díjátadókon! Január 21.-én, vasárnap, ugyanis elnyerte a 24. alkalommal megrendezésre került Screen Actors Guild Awards díjátadón a "Legjobb férfi főszereplő" kategóriában járó díjat a "A legsötétebb óra" filmben nyújtott alakításáért.

Emellett nagyszerű hír számunkra, hogy kihirdették az OSCAR jelölteket is, ahol szintén megkapta a helyét a "Legjobb férfi főszereplő" kategóriában!

Gratulálunk és szurkoljunk tovább neki!

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+zhF-BLiELm6x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+im9dp6mQE1Jx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+TUz32FXRbEex.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+c6PajATvYx4x.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+9i3sdQzAJOlx.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+shTM0xohX8hl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+v2yXZlEWzEYl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+R3kntZg4aIdl.jpg http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+0BTAo_F9-Byl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+Btyjb8S7rMol.jpg http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+Prtcodjlvf8l.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+Z4LV481jPThl.jpg http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+D8WqMhIbC4Ll.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Gary+Oldman+24th+Annual+Screen+Actors+Guild+qfLYUR_be3El.jpg

 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend