~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


Gary Oldman
The Space Between Us

2017. február 3.


Ralph Fiennes
Lego Batman - a film

2017. február 9.


Emma Watson, Emma Thompson
A szépség és a szörnyeteg

2017. március 23.


Emma Watson
A kör

2017. április 28.


Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Julie Walters, Imelda Staunton
Paddington 2.

2017. november 10.


Domhnall Gleeson, Warwick Davis
Star Wars 8. - Az utolsó Jedi

2017. december 14.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Főoldal

First look videó és Lego HP továbbra is az élen

2010.07.20. 17:05, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.09. 11:05

Megjelent egy nagyon jó kis videó, melyben a Halál Ereklyéi sztoriját foglalják össze, s ezzel együtt olyan részeket láthattok a videóban, amiket eddig sohasem - újdonságok főleg a Roxfortban zajló csata jeleneteinek egy-egy pillanatai:

És a Lego HP játék továbbra is az angol toplista élén van, derül ki a következő kis cikkből:

"Igazán nagyot egyetlen új megjelenésnek sikerült nagyot robbantania az előző héten az Egyesült Királyságban, így továbbra is a Lego Harry Potter vezeti a brit szoftvereladási listát.

Nem csak az első helyezett maradt ugyanaz, mint az előző héten, hanem a dobogó is, hiszen a második és a harmadik helyen ezúttal is a Red Dead Redemption és a Super Mario Galaxy 2 található, akit a legjobb újonc, a Tiger Woods PGA Tour 11, illetve a 2010 FIFA World Cup követ.

A top tíz második felét két Ubisoft táncolós játék, a most debütált Dance on Broadway és a Just Dance nyitja, majd a Modern Warfare 2, a Naughty Bear, illetve a hét harmadik új megjelenése, a Sniper: Ghost Warrior következik."

01. Lego Harry Potter: Years 1-4 (Warner)
02. Red Dead Redemption (Rockstar)
03. Super Mario Galaxy 2 (Nintendo)
04. Tiger Woods PGA Tour 11 (EA)
05. 2010 FIFA World Cup South Africa (EA)
06. Dance On Broadway (Ubisoft)
07. Just Dance (Ubisoft)
08. Call Of Duty: Modern Warfare 2 (Activision)
09. Naughty Bear (505 Games)  
10. Sniper: Ghost Warrior (City Interactive)

Scorsese-pletyka?, további fejlemények, interjúk és jelölések

2010.07.19. 15:29, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.08. 17:05

Az egész csak mese lett volna? Már jó pár cikket megosztottam veletek arról, hogy Scorsese szívesen dolgozna együtt Rupert Grinttel (Ron), de most úgy tűnik, hogy az egész csak egy futótűzként terjedő pletyka volt...

"A híres rendező sosem méltatta a médiának a Harry Potter mozik sztárját, sőt egy filmet sem látott, amiben Rupert Grint játszott volna.

Mint korábban, a The Guardian nyomán megírtuk, Martin Scorsese - aki rendszeresen dolgozik együtt Leonardo Di Caprioval - azt állította, hogy a Harry Potter filmek vörös hajú üdvöskéje Rupert Grint Leonardo nyomdokaiba léphetne. Scorsese most közleményben utasította el az egész világon futótűzként szétterjedt nyilatkozatot.

A rendező sajtósai szerint lehetetlenség, hogy az éppen Londonban, a legújabb filmjén dolgozó rendező ilyesmit állított volna. Mint azt Scorsese írja, minden tiszteletem a Harry Potter filmeké, de sajnálatos módon egyetlen Harry Potter filmet sem láttam még, úgyhogy nem tudok róluk és az alakításokról sem nyilatkozni.

A The Sun című lap, a hír eredeti forrása, továbbra is kiáll a történet hitelessége mellett. Scorsese jelenleg Londonban forgatja The invention of Hugo Cabret című legújabb filmjét, mely az 1930-as évek Párizsában fog játszódni. A film csak 2011 decemberében kerül majd a mozikba."

További fejlemények következtek be Afshan Azad (Parvati) ügyében, melyről itt olvashattok:

"Hindu vallású fiúval kezdett járni, ezért akarta megölni apja és testvére Afshan Azadot, aki Padma Patilt játszotta a Harry Potter filmekben – közölte a timesofindia.indiatimes.com. A 22 éves színésznő muszlim vallású családja nem fogadta el, hogy a lány egy hinduba szerelmes, ezért apja halálosan megfenyegette őt, bátyja pedig fizikailag bántalmazta, melynek során könnyű testi sérüléseket szenvedett. A két férfi gyilkossági kísérlet és testi sértés vádjával állt a bíróság elé, jelenleg szabadlábon védekeznek."

Megjelent három videó, melyben a Halál Ereklyéiről beszélnek, az elsőben Bonnie Wright (Ginny), a másodikban és harmadikban Warwick Davis (Flitwick / Ampók) adott interjút:

 

 

Rupert Grint (Ron) nem rég megjelent a 2010-es Wireless Fesztiválon, ahol készült róla pár kép:

És végül Michael Gambon (Dumbledore) és Maggie Smith (McGalagony) jelölve lettek a 2010-es Primetime Emmy Awardson. Michael az Emma című filmben nyújtott teljesítményéért a 'Legjobb férfi mellékszereplő minisorozatban vagy tévéfilmben', Maggie pedig a Capturing Mary című minisorozatban tett alakításáért a 'Legjobb női főszereplő minisorozatban vagy tévéfilmben' kategóriában lett jelölve. Az eseményre augusztus 29-én kerül sor.

Rupert & Scorsese és az élet folytatódik!

2010.07.17. 17:33, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.06. 21:20

Korábban már írtam arról, hogy Martin Scorsese szívesen dolgozna Rupert Grinttel (Ron), mert tehetségesnek tartja a színészt, s erről most egy kicsit bővebb cikk is megjelent:

 

"A legendás rendező, az ifjú Rupert Grint-el akar együtt dolgozni a következő gengszter filmjében. Scorsese váltig állítja, hogy a brit színésznek meg van hozzá a tehetsége, és energiája, hogy olyan sikeres legyen, mint Leonardo DiCaprio.

Rupert, aki a Harry Potter sorozat által vált világszerte ismerté, nem rég fejezte be az utolsó varázsló film forgatását. Közben nem volt rest hosszú életű karakterét olyan alakításokkal felrázni, mint amiket a ’Cherrybomb’ vagy a ’Driving Lessons’ című független filmekben nyújtott.

Scorsese azt javasolta Rupertnek, hogy vállaljon be különböző aljas, negatív töltetű szerepeket, hogy megmutathassa a közönségnek, ő sem kaptafa színész. Akárcsak DiCaprio, aki a rendező sok filmjében játszott már, és a kezdeti sikerek után már nem vállalt el romantikus szerepeket.

„Nagyszerű színész volt a Harry Potter filmekben. Rengeteg jelenetben ő vitte a pálmát. Nagyon sokat köszönhet a Ron Weasley szerepnek, de az ő korában meg kell mutatnia, hogy nem csak egy típusszínész. Ki kell lépnie a komfort zónájából. Gengszter játszania, vagy egy korrupt zsarut. Alig várom, hogy vele dolgozhassak, nagyon tehetséges fiatalember.” – mondta Scorsese."

Egy másik cikkben szintén említik Scorseset, de itt már a többi HP sztár jövőbeli karrierjéről is szó esik:

 

"Befejezték a Harry Potter filmek forgatását, a filmek gyártása közben felnőtté cseperedett főszereplők élete azonban nem áll meg.

Az utolsó könyvből készült két film első darabjának trailerét már most láthattuk, de filmre még várnunk kell novemberig. A befejező rész pedig csak 2011 júliusában kerül a mozikba.

A főszereplő, Daniel Radcliffe például egy háborús filmben fog felbukkanni, amiben halálfalók nem lesznek, de halál annál inkább. A Nyugaton a helyzet változatlan című film új változatában a főszereplőt, Paul Baumert fogja alakítani. Ian Stokell, a film producere azt nyilatkozta a Variety magazinnak a múlt hónapban, hogy Daniel kiválóan fogja hozni Paul sérülékenységét és ártatlanságát a filmben.

A Hermione Grangert alakító Emma Watson ezidáig még nem kapott új filmszerepet. De nincs is szüksége rá, hiszen a Harry Potter és a halál ereklyéi két részes fináléjáért színésztársával, Rupert Grinttel együtt fejenként 30 millió dollárt kaszáltak. Az ifjú hölgy elmondta, hogy most  inkább a tanulmányaira szeretne koncentrálni, mint a filmezésre, ám ez nem azt jelenti, hogy nem kap forgatókönyveket. Miss Watson szerint azonban ezeknek a történeteknek mindig boldog a vége, és mind nagyon rosszul vannak megírva - panaszkodott  a londoni Daily Mail-nek.

Amíg Radcliffe háborúzik, addig Rupert Grint, a népes családból származó Ron Weasley megformálója a hóban fog ugrándozni majd egy komédiában, amiről most még csak tárgyalások folynak. Továbbá már folynak az előkészületei az Eddie, a sas című filmnek, ami Anglia első híres síugrójának igaz történetét mondja el. Rupert a főszereplőt alakítja majd a filmben.

Grint egyébként Martin Scorsese nagyon kedveli. "Szerintem nagyon jó volt a Harry Potter filmekben" - mondta Scorsese a londoni Guardiannak."Egy csomó jelentben ez a fiú vitte a show-t. Nagyon szívesen dolgoznék vele. Nem is lenne kérdéses, hogy egy gengszter szerepét osztanám rá. Amikor Leonardo Di Caprio feltűnt a Rómeó és Júliában még senki sem látta, hogy ilyen ütős lesz majd a későbbi filmjeiben, mint például a Téglában. De ő lett minden idők egyik legjobb színésze. Ugyanez igaz lehet Rupertre is" - vélekedett a híres rendező.

Végül a hölgyek egyik nagy kedvence az ifjú halálfalót, Draco Malfoyt alakító Tom Felton egy horrorfilmben fog debütálni a varázslóiskola után. A kísérlet című horror, egy szörnyen félresikerült főiskolai kísérletről szól majd, amelyben a főszerepet játsza Felton."

Warwick és Tom interjú, égő plakátos cikk

2010.07.16. 11:21, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.05. 16:15

Warwick Davis (Flitwick / Ampók) nyilatkozott az MTV-nek, melyről egy magyar cikk is megjelent:

http://www.mtv.com/movies/photos/h/harry_potter_half_blood_prince_cast_071114/warwick_davis.jpg 

"A mágiának vége, az utolsó két Harry Potter részt leforgatták. Warwick Davis, aki Flitwick professzort játssza a filmben, az utolsó forgatási napjáról mesélt az MTV-nek.

„Az utolsó forgatási napom egy szombatra esett. Nagyon szomorú, nagyon érzelmes napnak mondanám. Soha nem borulok ki, amikor befejezek egy filmet. Általában örülök, hogy vége van, és nem kell többet sminket viselnem. De ez most más. Tízévnyi munka fejeződött be. Felébredtem vasárnap reggel, és rájöttem: ennyi volt, nincs többé Harry Potter.”

A színész nem árulta el az utolsó jelenetet a filmből, de annyit végül elmondott, hogy a végső jelenetben mind a három főszereplő benne lesz. „Ez róluk szólt, így kell lennie.”"

Tom Felton (Draco) szintén adott egy interjút az MTV-nek, melyről szintén megjelent egy magyar cikk:

http://www.snitchseeker.com/gallery/albums/userpics/84186/normal_101674411.jpg

"A Harry Potter sztárja, és az MTV Movie Awards legutóbbi díjazottja, Tom Felton gyengének és sebezhetőnek látja az általa játszott karaktert, Draco Malfoyt.

Az MTV az újonnan megnyitott Harry Potter Varázslóparkban kérdezte a színészt, hogyan fejlődött karaktere a nyolc film alatt, és azt is, hogy valóban gonosz-e Draco.

Malfoy nem gonosz, de ez a kérdés sokáig kínozta a színészt. Az írónő, J. K. Rowling segített neki megérteni Draco másik arcát.

„Joanne mindig azt mondta nekem, hogy ő egy gyenge és sebezhető fiú. És valóban, rendkívül bizonytalan, megvannak a saját problémái, és a legrosszabb szülői útmutatást kapta, amit csak egy gyerek kaphat.”"

Az utóbbi napokban megjelent hivatalos poszterről is felkerült a netre egy magyar cikk:

"Megérkezett a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. és 2. részének közös plakátja, amin ugyan egyelőre még nem látni a főbb karaktereket, de cserébe megkapjuk a lángoló Roxfort képét, no meg a bemutatók időpontját.

Megérkezett a Harry Potter hetedik és nyolcadik részének, a Halál ereklyéinek első plakátja, melyet nemsokára követni fog a szereplőket is láttató. A mostaniról egyelőre a hetedik regény két részre vágott történetét lefedő két film premierjének dátuma olvasható le, bár a 2010 és a 2011 mellé oda lehetett volna biggyeszteni, hogy november 19. és július 15. S az is látható, hogy az IMAX 3D, a Real-D és 3D-s formátumok mellett a 2D-s verzióra figyelmet felhívó felirat már halványabb, szinte a háttérbe vész. Pedig a Harry Potter utolsó részei nem 3D-s kamerákkal készültek, hanem mindössze konvertálás révén nyerték el harmadik dimenziójukat.

A lángokban álló Roxfort némileg spoileres lehet a történetet nem ismerők számára, de annak idején, a könyvek megjelenésekor, annyi részlet került napvilágra a történetről, hogy csak nehezen lehetett elkerülni a poénok lelövését. Az mindenesetre biztos, hogy a 7. és 8. részt is David Yates rendezte, abban pedig már csak reménykedni lehet, hogy sikerül jó záróepizódokat készítenie, s nem a csalódást keltő hatodik film szellemét vitte tovább."

A hivatalos plakáton látható égő Roxfort feliratok nélkül is megjelent extra nagy méretben, melyet itt láthattok:

Új dizi + közérdekű közlemény!

2010.07.16. 11:19, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.05. 10:15

Nos tegnap este felraktam az új dizit, amelyen nem is lehetne más, mint az utobbi napokban megjelent hivatalos Halál Ereklyéis képek. Nem egy nagy szám, de azért megteszi - és talán egy kicsit jobban HP7-es hangulatba hozza az embereket. A véleményeket szívesen várom a chatben!

És volna még egy közérdekű közleményem: persze messze van még az iskola kezdés, de azért szerettem volna már most felhívni a figyelmeteket arra, hogy nekem a következő év nagyon fontos lesz - csak érettségizni fogok. Így majd a nyár végén készítek egy dizit, melyet valószínüleg sokáig nem fogok leváltani - ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nem fognak érdekelni azoknak a kedves látogatóknak a megnyílvánulásai, melyek arra korlátozódnak, hogy mikor vagyok hajlandó dizit cserélni. Szeptembertől én kimondottan csak a friss hírek megosztására fogok összpontosítani és semmi másra - mert nem lesz másra időm és mert van egy másik oldalam is, amit szintén nem akarok bezárni. Remélem, hogy a többség a friss hírek miatt jár ide. Ráadásul nyelvvizsgázni is akarok ősszel, szóval arra is készülnöm kell - és hogy is készülhetnék jobban rá, mint hogy angol oldalakról fordítom a híreket (bár már eddig is ezt tettem, csak valószínüleg még többet fogok fordítani - és ez nektek is csak jó).

Nos azt hiszem ennyi. Hamarosan jövök a napi friss hírekkel, addig is szép napot mindenkinek!

 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend