~¤~ TRANSPORTUS - Egy Zsupszkulcs Harry Potter Világába! Pottermore, Warner Bros. Studio Tours, HP Park, My Hogwarts ~¤~
Harry Potter

http://images6.fanpop.com/image/photos/32300000/The-Golden-Trio-3-harry-ron-and-hermione-32308193-500-550.png

A Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2. már kapható DVD és Bluray változatokban is. Ha még nincs meg, szerezd be most! Az utolsó Potter film méltán nevezhető a legjobbnak a szériában, s ezt reméljük a díjátadó gálák szezonjában is visszakapjuk majd. Emellett jövőre nyitja meg kapuit a Warner Bros. stúdió túrái, valamint hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Pottermore is. S ha ez nem lenne elég, kedvenc HP sztárjaink tovább fényesednek odafent, s sorra kerülnek újabb és újabb filmjeik a mozikba rajongóik elé. Harry Potter örök - amíg a rajongók is úgy szeretnék!

 
Üdv

Üdv a Transportus.gp-n! Fawkes vagyok, a szerkesztő: minden HP fant szeretettel várok, ugyanis ez az oldal a méltán népszerű J.K.Rowling híres köteteivel és annak film feldolgozásaival, a Harry Potter heptalógiával foglalkozik. Napi frissek, rengeteg modul és érdekesség vár rád, úgyhogy érdemes néha felnézned. Ne feledd: Transportus! - Egy zsupszkulcs Harry Potter világába!

 
Tartalom

Úgy gondolom tartalmas oldalam van, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs már mit bővítenem. Rengeteg modult, gyűjteményt, lexikont és mi egyéb mást találtok itt, és persze az oldalnak egy saját Gallery-je is van, melybe szintén érdemes néha benézni! Arról nem is beszélve, hogy (szinte) naponta olvashattok frisseket, híreket Harry Potter világából. Úgyhogy szerintem érdemes egy kicsit körülnézni a Transportuson!

 
Adatok

Az oldal címe Transportus.gp, aminek témája a Harry Potter sorozat. Ez a 2. komolyabb weblapom, az első a GoToVarázsVilág.gp volt, mely szintén a Harry Potterrel foglalkozott és mely ma a Transportus.gp képgalériájaként funkcionál. Az oldal 2009.04.05-én jött létre, de csak egy hónappal később, 2009.05.05-én tárta ki kapuit. Sokan írják azt, hogy a zárást nem tervezik. Én se tervezem, de én azt mondom, hogy addig lesz nyitva az oldal, amíg van akár csak egy igazi HP fan a világon, akit még érdekelnek a világával kapcsolatos hírek!

 
Facebook


 
NeFeledd Gömb

Harry Potter és a Bölcsek Köve
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2015. október 06.


Harry Potter és a Titkok Kamrája
teljesen illusztrált kiadás Jim Kaytől

2016. október 4.


J.K. Rowling, David Yates
Legendás Állatok és Megfigyelésük

2016. november 18.


Gary Oldman
The Space Between Us

2017. február 3.


Ralph Fiennes
Lego Batman - a film

2017. február 9.


Emma Watson, Emma Thompson
A szépség és a szörnyeteg

2017. március 23.


Emma Watson
A kör

2017. április 28.


Brendan Gleeson, Jim Broadbent, Julie Walters, Imelda Staunton
Paddington 2.

2017. november 10.


Domhnall Gleeson, Warwick Davis
Star Wars 8. - Az utolsó Jedi

2017. december 14.


J.K. Rowling, David Yates
Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

2018. november 16.

 

 
Szavazz!
Lehetőleg csak egyszer nyomd meg a gombot, hogy tényleges adatokat kapjak!
Ha lenne egy napod használni az alábbiak közül mit választanál?

Teszlek Süveg
Edevis tükre
Volt-nincs szekrény
láthatatlannátévő köpeny
önoltó
Tűzvillám
Nefeleddgömb
aranycikesz
varázslósakk
Hermione elvarázsolt táskája
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Countdown
 
Extrák


 
Másik oldalaim 
HP FAN

Lépj be Te is a HP fanok közé! Ha szereted a HP történetét és filmjei színészeit, vagy bármit ami a HP-val kapcsolatos, akkor legyél Te is tagja a HP-t szeretők klubjának. Nem kell, hogy legyen oldalad, ha csak látogató vagy, akkor is lépj be!! De ha van oldalad, akkor a regisztráció után tedd ki valamelyik táblát (nem kötelező), hogy mindenki tudja Rólad, hogy Te egy HP FAN vagy! :)) TOVÁBB...

 
My Button and Ikon

           

 
Főoldal

Ron, Draco, Luna, Ginny, Harry, Scorpius

2010.06.01. 19:18, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.27. 11:15

Húú, annyi minden van, hogy nem is tudom hol kezdjem... de belevágok és remélem, hogy semmit nem felejtek el:

Még több kép és most már az első videók is megjelennek az epilógus jelenet HP sztárjairól. Így most már láthattok képet az öreg Ronról, öreg Dracoról és öreg Lunáról:

 

A videóban egy-egy pillanatra láthatjátok Rupertet és Tomot:

Megjelent pár olyan kép is, amik már jó minőségűek így jól megnézhetitek rajtuk a sztárok átalakulását (pl Tom Felton vicces szakállát...). A képeken láthatjátok Dracot, Harryt, Ginnyt és még Scorpiust is:

És egy gyors videó Bonnieról, amint elhagyja az épületet:

Nah mindjárt jövök a frissek másik felével, addig is lessétek meg az új képeket, mert nagyon jók!

További epilógus képek!, Augusta Longbottom, hippogriff vasút és One Night Only

2010.05.31. 15:27, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.26. 10:30

További képek!!! - Még több kép jelent meg a Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részének epilógus jelenetéről. Ezúttal láthattok olyan képet, ahol Hugo Weasley van, illetve jó pár képet Tom Feltonról (Draco), bár ezeken nem túl jól látszik, így azt sem lehet megmondani, hogy ő már ki van-e maszkírozva a rajtuk. Sok képet láthattok a Roxfort Expresszről és a forgatásról is, illetve két "zsákos-fejű" emberről, melyek valószínüleg Emma Watson (Hermione) és Rupert Grint (Ron), szóval érdemes őket közelebbről meglesni:

Ha már a Halál Ereklyéiről van szó, Neville nagymamája kerestetett ez idáig, ugyanis a Griffendéles fiú akaratos nagymamája, Augusta Longbottom is meg fog jelenni az utolsó film(ek)ben. A szerepet Ninette Finch fogja eljátszani, aki amúgy maga beszélt erről egy interjú alkalmával. Egy-egy képet róla ide és ide kattintva nézhettek meg.

Megjelent egy videó a HP Park-beli hippogriffes hullámvasútról, mely elég ígéretesnek tűnik:

És korábban már írtam arról, hogy Emma részt vesz egy videó klipp leforgatásában, mely egyik barátja és Burberrys társa, George Craig számát a One Night Only-t dolgozza majd fel. A munkálatokról megjelent egy 'a színfalak mögött' videó, melyet most meg is nézhettek:

Epilógus képek!, Gary Kung Fu Panda Oldman és Nanny McPhee

2010.05.30. 10:51, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.25. 17:40

Első képek!!! - Megjelentek az első képek a Halál Ereklyéi második részének epilógus jelenetéből, ahol majd Harryt, Ginnyt, Hermionét, Ront és talán még másokat is 19 évvel idősebbnek láthatjuk majd. A képeken Daniel Radcliffet (Harry) és Bonnie Wrightot (Ginny) lehet látni, illetve a filmbeli gyermekeiket is (Lily Potter - vörös hajú kislány; Albus Perselus Potter - kék-kockás ingben levő fiú; és James Sirius Potter - bozontosabb hajú, szürke felsős fiú) - sajnos a képek nem túl jó minőségűek, de azért jól látszanak a vicces változások Danielen és Bonnien:

Gary Oldman (Sirius) szinkronhangként meg fog jelenni a Kung Fu Panda folytatásában, legalább is ezt állítja a következő cikk:

"Cirka egy éve tudjuk a Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom bemutatójának az időpontját, és az sem ért minket meglepetésként, hogy néhol még a Pixar Wall-E-ját is lepipáló Dreamworks-opus nagyszerű szereplőgárdája a második részben is visszatér. A sequellel kapcsolatos információk két fázisban váltak rendkívül érdekessé. Az első az volt, amikor nemrég bejelentették, hogy A John Malkovich menet és az Adaptáció forgatókönyvírója, a Synecdoche, New York rendezője, az Egy makulátlan elme örök ragyogása szkriptjéért Oscar-díjban részesült Charlie Kaufman végez utolsó simításokat a második pandalírozás forgatókönyvén. Ha ez önmagában nem lenne elég a bal szemöldök égbe emeléséhez, ezt kapjátok ki: Gary Oldman is aláírt az animációs filmhez! A legutóbb a borzalmas Éli könyvében látott aktor egy Peacock nevezetű szárnyasként segíti majd Pó küldetését, melynek során a túlsúlyos mackó pandákat kutat fel, gonosztevőkkel viaskodik és csak úgy mellesleg megmenti a kung fu jövőjét is. Peacock azonban egy olyan titok birtokosa, ami feje tetejére állíthatja a harcművész panda életét. Ha nem is vethet véget neki...

Az első részben Tai Lungot szinkronizáló, nemsoká Jack Sparrow életét megkeserítő Ian McShane után most ismét egy negatív szerepekre szakosodott színész mókázhat a Kung Fu Panda univerzumában."

A héten jelenik meg Emma Thompson (Trelawney) legújabb filmje a Nanny McPhee és a Nagy Bumm, a második film, mely a varázsló dadáról készült. A filmben mellesleg jelen van még a HP gárdából Ralph Fiennes (Voldemort), Maggie Smith (McGalagony) és Rhys Ifans (Xenophilius Lovegood) is. A filmről itt egy kis ismertető/kritika:

"Mrs. Green (Maggie Gyllenhaal) élete romokban hever. Férje a háborúban; gyerekei kezelhetetlenek, de most csatlakoznak hozzájuk a városból a bombázások elől kimenekített unokatestvérek is; egy kaszinó verőasszonyai által fenyegetett sógora (Rhys Ifans) pedig gonosz terveket sző farmjának megkaparintására, hogy ebből fizethesse vissza adósságát. Ki más segítene, mint Nanny McPhee (Emma Thompson), aki az első rész Viktoriánus Angliája után most második világháborús időkben tesz rendet a családban, öt fontos leckére megtanítva a gyerekeket.

http://static.filmkatalogus.hu/Nanny-McPhee-es-a-nagy-bumm--25460.jpg

Ahogy az első részben, Emma Thompson most sem csak címszereplőként vett részt a film elkészítésében, hanem producerként és forgatókönyvíróként is. Sőt mivel az első filmhez felhasználta Christianna Brand népszerű gyerekkönyv-sorozatának mindhárom részét, az új sztorit már teljesen önállóan kerekítette a rút, apró gonoszkodásoktól sem megriadó Mary Poppins-figura köré. És ismét megmutatja, hogy a szürreális gyerekmese-sorozatokat író és narráló Eric Thompson lányaként, egy tízéves kislány édesanyjaként pontosan tudja, mi kell a gyerekeknek. Ha ez azt jelenti, hogy a lekötésükre kezdetben őrült tempót és végig vizuális gegek és csodák garmadáját kell prezentálni (beszélő edényektől malac-vízibalettig), megspékelve kevés kakihumorral és egy végigfutó böfögéspoénnal, hát legyen. Mégis, némi toldozgatott-foldozgatott hatás ellenére érzékenyen egyensúlyoz a gyerekbarát börleszk, illetve a családi érzelmek és komolyabb témák között. A régi Disney családi filmek mesekönyv-látványát és hangulatát szeretni valóan megidézi, miközben a háború időről időre sötétebb tónust biztosít.

A nagy bumm megmutatja, hogyan lehet 3D nélkül is szórakoztató gyerekfilmet készíteni, amely ugyan nem a felnőtteknek szól (bár legalább a szülők számára sem kínos), a legkisebbeket évtizedek múlva is leköti majd, így Nanny McPhee valóban több generációnyi gyermeket kiszolgál. Nem lennék meglepve, ha a trilógia befejező darabja napjainkban játszódna."

J.K.Rowling nyomában és egy ünnepelt

2010.05.30. 10:49, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.24. 15:20

Megjelent egy cikk a Harry Potter könyvek írónőjéről, J.K. Rowlingról, vagy pontosabban arról, hogy milyen hatással van az írónő az emberekre:

 

"Egyre több kisgyermekes anyuka dönt úgy, hogy megírja a gyerekneveléssel kapcsolatos történeteit - számol be a noilapozo.hu. A nagy lelkesedés azonban csak nagyon keveseknek hoz sikert.

Mostanság sok anyuka ragad tollat - vagy billentyűzetet -, hogy valamilyen irodalmi formába öntse a gyerekeivel kapcsolatos élményeit - írja a noilapozo.hu. A fő irányvonalat J. K. Rowling, a Harry Potter sorozat írónőjének sikere adta: ezen felbuzdulva sok nő gondolja úgy, hogy - felhasználva anyasági tapasztaltait - itt az ideje írói karrierbe kezdenie. A sikert azonban igen kevesen érik el.

A londoni irodalmi ügynökségek tavaly április óta 50 százalékos emelkedést regisztráltak azokból a beérkező irományokból, amelyeket gyakorló anyákból önjelölt íróvá változott nők küldtek be. A legnépszerűbbek a gyerektörténetek és novellák, de a versek és memoárok is közkedvelt műfajnak számítanak. A legfőbb téma persze a szülői lét nehézsége és szépsége. Az "írónők" számának emelkedése azonban nem jelenti azt, hogy több sikeres mű is születne, ugyanis kevesebb mint egy százalék jut el odáig, hogy egy ügynökség szerződést kössön vele, és még ennél is kevesebben jutnak el odáig, hogy megjelentetik az alkotásukat."

És van mára egy szülinaposunk is, ezúttal a Harry Potter és a Félvér Herceg (meg majd a Halál Ereklyéi filmnek is) hordó hasú, harcsa bajusz-mentes, Dumbledore régi barátját, akinek kedvence a cukrozott ananász, a trófeagyűjtő Horatius Lumpsluckot alakító Jim Broadbentnek, aki a mai napon töltötte be a 61. életévét. Boldog szülinapot neki!

Tom Felton, HP Park, One Night Only és Aranykönyv

2010.05.29. 08:50, Fawkes
eredeti időpont: 2010.05.23. 10:20

Tom Felton (Draco) megjelent a 'Get Him to the Greek' című komédia Las Vegas-i premierjén, ahol pár kép készült a színészről. Néhány képen a barátnőjével, Jade-del láthatjátok:


Tom Felton nem rég a 2010-es British Soap Awards-on is részt vett, ahol a 'Best Dramatic Performance by a Young Actor or Actress' kategóriában konferálta fel a győztest. Erről egy videó is felkerült a netre:

További képek és videók jelentek meg a HP sztárok - Emma Watson (Hermione), Matthew Lewis (Neville), Robbie Coltrane (Hagrid), James és Oliver Phelps (Weasley ikrek) - HP Park-beli kiruccanásukról, melyekből még több érdekességet tudhattok meg:

  

Emma Watson részt vett egy videó klippben, mely egyik barátja és egyben Burbery-s társa, George Craig dalát, az 'One Night Only' című számot fogja feldolgozni. A videó klipp persze még nem jelent meg, de itt van két kép, ahol a színésznőt az említett baráttal és társaival láthatjuk:

És végül, kiosztották az Aranykönyv díjakat, melyek közül külföldi gyermek és ifjúsági könyvek közül J.K. Rowling Harry Potter és a Bölcsek Köve című könyv érdemelte ki az első helyet:

"Az Uránia Nemzeti Filmszínházban öt kategóriában átadták az Aranykönyv-díjakat, vagyis azokat az elismeréseket, amelyekkel az olvasók által leginkább kedvelt köteteket díjazták.

A Libri könyvkiadó által meghirdetett szavazás május 9-én zárult, és összesen egymillió szavazatot adtak le az olvasók a 2000 és 2009 között Magyarországon megjelent könyvekre. A gasztronómia kategóriában, a magyar szerzők versenyében Frank Júlia négyszáz receptet tartalmazó Óriás Szakácskönyve nyert Horváth Ilona Szakácskönyv című kötete előtt. A dobogóra Stahl Judit Gyorsan, valami finomat! című könyve is felkerült. A nemzetközi mezőnyt a kategóriában Jamie Oliver Jamie természetesen című könyve vezeti, France Christine Nagy csokoládékönyve a második, Gordon Ramsay Ízek bűvöletében című kötete a harmadik. A külföldi gyermek- és ifjúsági könyvek között a Harry Potter és a bölcsek köve maga mögé utasította a Kisherceget, sőt a Micimackót is. A magyar vetélkedést Vuk nyerte a Pál utcai fiúk és az Öreg néne őzikéje előtt. Negyedik lett Szabó Magda Abigél című regénye, amely viszont megnyerte a magyar szépirodalmi kategóriát.

A külföldi regények versenyében is nőíró nyert: Jane Austen A büszkeség és balítélettel győzött. Ismeretterjesztők között Szerb Antal: A világirodalom története lett a kedvenc Popper Péter Belső utak címet viselő könyve előtt, a külföldi könyvek között pedig Schneider 1001 film, amelyet látnod kell, mielőtt meghalsz című kötete nyert. Ez utóbbi mögé szorult Charles Darwin A fajok eredete című műve. A szórakoztató könyvek között Tolkien: A gyűrűk ura lett a legkedveltebb olvasmány, mögötte végzett Meyer vámpíros-szerelmes ponyvája, a Twilight – alkonyat, s harmadik lett csak Dan Brown Da Vinci kódja, és a hetedik csupán Agatha Christie Tíz kicsi négere. A magyar szórakoztató rangsor elején Rácz Zsuzsa Állítsátok meg Teréz anyut! című regénye áll, Müller Péter Szeretetkönyvét legyőzve. A haramadik Vavyan Fable Mesemaratonja lett, és csak negyedik Rejtő Jenő Piszkos Fred, a kapitánya."

 
Pottermore

http://static.tumblr.com/ge6lmez/zVclrffuc/tumblr_lrbdhqprj61qhjdd1o1_500.jpg

A Pottermore egy hivatalos website, melyet J.K. Rowling maga is szerkeszt. Egy interaktív kalandos úton végig járhatod az egész Harry Potter történetet, miközben sok-sok érdekességet és új információt olvashatsz J.K. Rowlingtól.  Számos játék és olvasnivaló vár rád. Az oldal 2012. április 14.-e óta működik, és azóta már rengeteg exklúzív információ látott napvilágot a Harry Potter világáról.

Ha még nem csatlakoztál volna, ne szalaszd el az alkalmat, mindenképp érdemes felnézned. Ezenkívül megtalálsz itt a Transportuson is egy külön Pottermore-os részt, ahol bizonyos részeket magyarul is elolvashatsz (bővítés alatt).


 
Navigation
http://25.media.tumblr.com/2e65a8b0050e4f06b3095dd33d15c295/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o10_250.gif
¤01¤ Bölcsek Köve
főoldal: napi friss hírek
http://25.media.tumblr.com/dcde5d83afb9aea5f686383d051f03c2/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o2_250.gif
¤02¤ Titkok Kamrája
archívum:
régebbi hírek
http://31.media.tumblr.com/aa72d35cc2fbe60895d039721cda3a76/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o6_250.gif
¤03¤ Azkabani Fogoly
menü: oldal alap dolgai
http://25.media.tumblr.com/8e08bb2cc82d8e51ef0136917a17b7a6/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o4_250.gif
¤04¤ Tűz Serlege
extrák: minden egyéb
http://25.media.tumblr.com/2249b195c716881c7d84315773a346c4/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o3_250.gif
¤05¤ Főnix Rendje
gallery: rengeteg képpel
http://31.media.tumblr.com/db2a0f66a7ad6b9582731fe27d7b47ac/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o5_250.gif
¤06¤ Félvér Herceg
merengő:
videók
http://31.media.tumblr.com/a47ffcee179477c4e558340a28449d46/tumblr_mq3o08Sqdp1raq635o8_250.gif
¤07¤ Halál Ereklyéi
invito: keresd a szerkesztőt
 
Chat

Szabályok:

¤ kultúráltan beszélj (panaszkodni is lehet kultúráltan!)
¤ ne írj más nevében!
¤ itt kérhetsz cserét!
¤ hírdethetsz is, de erre van egy külön hírdető könyv is itt! /Új!/
¤ legfontosabb: érezd jól magad!
¤
avatárok a chathez:

További avatárakhoz katt a fenti képekre!


http://25.media.tumblr.com/eaf6099909847949b065238f9f71230e/tumblr_mq3nluADWL1s61hnfo1_500.gif
 

 

 

 
 
 
Zsupszkulcsok

Szabályok:

 ¤ cseréért jelentkezz a chatben!
 ¤ én is kiraklak, te is kiraksz!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, szó nélkül leveszlek!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt!

21/7 hely szabad

Képre vár: devil-hunters.gp, jganthony.gp, jegvirag.gp,

 
Mágiaügyi Minisztérium

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Invito
Indulás: 2009-04-05
 

Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *    *****    Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.